R/VDM

architectuurRVDM_architectuur_home.html

© 2011 R/VDM architectuur

R/VDM architectuur is een jong bureau dat initiatieven faciliteert en ontwikkelt op het gebied van stedenbouw, architectuur en interieur.

De jarenlange ervaring van Gerard Robbemont en Sita van der Meulen bij grotere architecten-bureaus wordt nu ingezet in een breder werkveld. Daarin willen we werken aan heldere, duurzame, en belevingsvolle gebouwen, van schets tot realisatie.


Heldere, functionele oplossingen die ontstaan vanuit de analyse van de vraag van opdracht-gever, gebruiker en de architectonische context.

Duurzaamheid, niet alleen door toepassing van efficiënte materialen en constructies, maar ook door het creëren van ruimte die zowel fysiek als mentaal verandering toelaat.

Beleving van ruimte, route, materiaal en detail, die verrast en prikkelt.


Het bureau werkt voor zowel professionele als particuliere opdrachtgevers vanuit een persoonlijke en enthousiaste benadering. Door ons vakmanschap, een professionele instelling en oog voor de belangen van alle deelnemers in het project ontstaat een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.


Sita van der Meulen is werkzaam als hogeschooldocent bouw en innovatie bij Hogeschool Rotterdam. Bij R/VDM werkt ze aan (deel) opdrachten (ontwerp/ advies/ onderzoek) m.b.t. groen en/of circulair bouwen.

sita@rvdmarchitectuur.nl
mailto:sita@vrdmarchitectuur.nl?subject=
gerard@rvdmarchitectuur.nlmailto:gerard@rvdmarchitectuur.nl?subject=